×

GENEL BİLGİLER

Sağlık merkezimizdeki tüm çalışmalarımız; hastalarımızın kişisel sağlık sorunlarını hasta hakları çerçevesinde özenli, titiz ve gizlilik içinde yürütülmektedir. DÜNYA SAĞLIK ÖRGÜTÜ (DSÖ)’nün tanımladığı gibi SAĞLIK; bedensel, ruhsal ve sosyal olarak tam iyilik halidir anlayışı ile TIBBİ ETİK ilkelerimiz ışığında yürütülmektedir.

Sağlık hizmeti tüm akademik personel, idari personel ve öğrencilere verilmekte olup, sağlık güvencesi olan öğrenciler için düzenlenen REÇETELER Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) tarafından eczanelerde karşılanmaktadır.

SAĞLIK MERKEZİ, MERKEZ KAMPÜSTE sağlık hizmeti yürütmektedir.

Merkez Kampüs; Yemekhaneler bloğunun (H BLOK) zemin katında geniş bir alan üzerine oturmakta olup 12 oda ve bir bekleme salonu içermektedir. Odalar; hemşire odası, ilk yardım odası, poliklinik odası, hasta gözlem odası (iki oda ),toplantı odası, depo, arşiv odası ve gelecekte kurulması düşünülen tıbbi laboratuvar odası (iki oda) şeklinde düzenlenmiştir.

Merkez kampüste; Dr. Yasemin Duran, Hemşire Sare Çakmak ile Paramedik Mert ŞİMŞEK görev yapmaktadır. Çalışmalar tam gün olarak yürütülmektedir. Dr. Yasemin Duran merkez kampüsümüzde 09:30 – 13:30 saatleri arasında hizmet vermektedir.